A zemplénmegyei "Erzsébet" közkorház kápolna szentelése
Referát o vysviacke kaplnky vo Verejnej nemocnici "Alžbeta" v Sátoraljaujhely . Vykonal ju košický rímskokatolícky biskup Augustín Fischer-Colbrie 2.06.1906.