Harangszentelés
Správa o vysvätení dvoch kostolných zvonov v obci Budulov. Jeden daroval bohatý občan a na druhý sa poskladali ostatní veriaci. Barnabáš (Barna) Tost vnútorný tajný radca sv.stolice mal prejav o význame zvonov.