Népszövetség : Abauj, Sáros és Zemplén sorakozása
Správa o tom, že 30. 01. 1910 zhromaždenia jednotlivých katolíckych ľudových jednôt v župách Abova, Šariša a Zemplína. Už takmer v každej obci sú založené okrem severnej časti Zemplínskej župy.