A kassai püspök nyilatkozata - [Fischer-Colbrie, Áugustín]
Košický biskup Augustín Fischer-Colbrie sa zastal šarišských katolíckych kňazov, ktorých obvinili noviny Felsőmagyarország že sú najnebezpečnejší národnostní buriči.