Nyilt levél Méltóságos és Főtisztelendő Fischer Colbrie Ágost Dr. Kassai Megyéspüspök Urhoz
Citovanie listu šarišského duchovenstva biskupovi Augustínovi (Ágost) Fischer-Colbrie, ktorým odsudzujú ohovárania, že biskup pracuje proti maďarskému vplyvu. Podpisy šarišského duchovenstva.