A kassai nagy Láma : Miért van zavar?
Článok bráni košického biskupa Dr. Augustína (Ágost) Fischer-Colbrieho pred útokmi, že je zodpovedný za všetky náboženské trenice. Nabáda občanov, aby ho upozornili, že mesto potrebuje biskupa iného ducha