Hirek az egyházmegyéből
Správa o tom, že košický kaplán Štefan (István) Simkovics obdržal faru v obci Kurima. Na jeho miesto menoval biskup košického katechétu ľudovej školy Štefana (István) Ondercsu, ktorého miesto dostal prešovský katechéta Ján (János) Lacza.