Bubics Zsigmond temetése
Podrobný referát o smútočnom obrade, tak ako to vyplynulo z protokolu pohrebu košického rímskokatolíckeho biskupa, ktorý bol uložený do biskupskej krypty v Dóme sv. Alžbety v Košiciach 22.mája 1907.