S. Excellenz
Biskup, tajný radca Dr. Žigmund (Zsigmond) Bubics vydal pastiersky list, ktorý sa obracia proti "panslavistickej tlači". Polemika s týždenníkom "Katolícke noviny" vo veci počtu slovenských kňazov a veriacich v košickej diecéze.