S. Excellens
Rímskokatolíckemu košickému biskupovi Žigmundovi (Zsigmond) Bubicsovi poslal list v septembri 1902 Národný krajinský zväz z príležitosti uverejnenia jeho vlasteneckého pastierskeho listu. Vyjadrujú v ňom voči nemu uznanie a úctu.