Hittenbrief
Referát o pastierskom liste košického rímskokatolíckeho biskupa Dr. Žigmunda (Zsigmond) Bubicsa s témou Nového roku 1904. Analýza súčasnej politickej a hospodárskej situácie. Nabádanie k láske k vlasti.