Homonna régi egyházairól - Dudás, Július, 1861-1911
Historická štúdia o vzniku a vývoji rímskokatolíckych a gréckokatolíckych cirkví, mníšskych rádov a protestantskej cirkvi ako aj o jej zjednotení s rímskokatolíckou cirkvou v oblasti Humenného