A premontrei rend ünnepe : Dr. Stöhr Antal kitüntetése
Dr. Anton (Antal) Stöhr dostal vyznamenanie rytierskeho kríža rádu Františka Jozefa od kráľa. Celé obecenstvo mesta ho srdečne pozdravuje pri tejto príležitosti. Krátky životopis oslávenca.