A domonkosok és a hitélet magyarsága
Páter Gregor predstavený rádu v Košiciach opravuje v tejto veci uverejnený článok tým, že v kostole už od desaťročí slovenčina sa užíva v ranných hodinách na omšiach a maďarčina sa pestuje na hlavných bohoslužbobných úkonoch o 11,00 hod. Článok berie rektifikáciu s uspokojením na vedomie.