A premontrei kanonokrend gyásza
Zomrel Anton Augustín (Antal Ágoston) Szignarovics, odborný pracovník leleského krajinského archívu a profesor košického premonštrátskeho gymnázia. Zomrel vo veku 74 rokov. Pochovaný bude v obci Leles.