Kongregácionális zászlószentelés : A nő hivatásáról s a zászló jelentőségéről
23.06.1912 na slávnostnom vysväcovaní zástavy Košického katolíckeho ženského ochranného spolku rečnil o.i. aj riaditeľ Štefan (István) Cselényi o význame ženy v katolíckom pomímaní.