A létanfalvi plébanos halála
Správa o smrti 71 ročného rímskokatolíckeho dekana-farára Vincenta (Vince) Kussinszkého z Letanoviec dňa 19.10.1909. Menovaný bol bratom priora premonštrátov Arnolda Kussinzsky v Lelese.