A földbirtokos Domonkosok
Kritika vznesená proti dominikánom. Zoznam majetku košických dominikánov, pozostávajúceho z pôdy, v celkovej hodnote cca 300 tisíc korún. Poznámka na predmet ich kázni o zriekaní sa pozemských hodnôt.