A premontreiek gyásza
Správa o úmrtí Floriána (Flóris) Zubriczkého, premonštrátskeho kňaza, bývalého profesora Hlavného gymnázia v Rožňave a v Oradei, ktorý zomrel 5.01.1913 v Lelesi, kde aj pôsobil ako archivár. Krátko z jeho životopisu.