Az egyházmegye gyásza
Krátka správa o smrti farára v Abaujszántó Štefana (István) Záhorszkého 2.03.1917. Pôsobil 16 rokov v košickej polepšovni ako duchovný, roky bol riaditeľom ženského hospodárskeho ústavu rádu Uršulínok.