Allerhöchste Verleihungen
Dr. Antonovi (Antal) Stöhrovi, predstavenému košického konviktu bol udelený dôstojnícky kríž rádu Františka Jozefa za zásluhy na poli výučby a prešovský farár Ondrej (Endre) Pletényi bol menovaný magistrom-kanonikom pri košickej kapitule.