Personalien : Pater Gregor Musalits
Páter Gregor Musalits bol menovaný novým priorom tunajších dominikánov dňa 21.12.1901. Nastúpil po 10 rokoch znova v Košiciach a to teraz ako prior v kláštore. Jeho zásluhy z minulosti. Očakávania, ktoré sa viažu na jeho pôsobenie.