Kassay István : Ezer 1843 - 1916 - Wick, Vojtech
Kladné hodnotenie práce a činnosti Štefana Kassayho, penzionovaného profesora náboženstva na katedre prešovského katolíckeho hlavného gymnázia pri príležitosti jeho úmrtia.