Elhunyt nagyprépost
Predvčerom zomrel v Spišskej Kapitule spišský veľprepošt František (Ferenc) Liptay vo veku 90 rokov, v 65 roku svojho kňazstva. 14.10.1903 ho pochovali v Spišskej Kapitule. Prehľad jeho hodností.