Templomépítések
Vyšný Tejkeš - Klatov požiadal mesto ako cirkevného patróna, poukázať mu 1 200 odhlasovaných korún na opravu kostola. Zasadnutie mestského zastupiteľstva splní túto žiadosť, avšak zamieta žiadosť Kavečian, ktoré pod tým istým titulom žiadajú ako podporu 600 korún.