Egyházi hírek
Správa o tom, že rímskokatolícky kaplan Teodor (Tivadar) Balázs zo Sabinova získal farský úrad v Dubovici, kde bol vymenovaný za farára. Pomocného duchovného Jána (János) Madára preložili do Trhovišťa. Jeho miesto zaujme Jozef (József) Jankovich.