Kovács Kálmán ünnepi miséje
Košický rímskokatolícky farár ktorý pred niekoľkými rokmivzšiel do Ameriky a stojí na čele keesportskej fary v New-Yorku mal slávnostnú omšu z príležitosti vysviacky nového maďarského kostola sv. Štefana.