Papi jubileum
Správa o oslave 50 ročného zlatého kňazského jubilea titulárneho kanonika, správcu košického rímskokatolíckeho bohosloveckého seminára Michala (Mihály) Krajnyika, ktorý v rokoch 1864-1869 bol farárom v Plavči.