A kassai egyházmegyéböl
Košický biskup vymenoval pápežského komorníka a biskupského tajomníka Štefana (István) Hartsára za hlavného školského inšpektora a k nemu Františka (Ferencz) Holló - knihovníka za jeho zástupcu. Kaplána Karola (Károly) Jaczkó z Léhu (HU) do Parchovian.