Kassa egyházmegyei hírek
Košický biskup uvoľnil farára z obce Kurimany z vedenia fary a na jeho miesto vymenoval košického kaplána Štefana (István) Simkovicsa. Za kaplána do Košíc vymenoval Jána (Jánosa) Laczu z Prešova. Do Prešova bol vymenovaný Jozef (Józef) Polák z Tokaju a na jeho miesto primiciáta Alexandra (Sándora) Dessewffy.