Uj szentszéki ülnök
Krátka správa o tom, že profesor náboženstva na vyššom gymnáziu v Prešove Vojtech (Béla) Wick bol košickým biskupom v novembri 1905 vymenovaný do hodnosti konzistoriálneho asessora.