Kozora Endre *1844.okt.17. 1913.márc.13.
Nekrológ košického farára, konzistoriálneho asessora a pápažského protonotária, člena mestského zastupiteľstva, ktorý sa narodil i zomrel v Košiciach. Krátky životopis.