A plébánia átadása
Krátka správa o odovzdaní fary v Košiciach Ľudovítom (Lajos) Konrádym po zrieknutí sa úradu farára opátovi-kanonikovi Karolovi (Károly) Belkymu. Faru dočasne spravuje Štefan (István) Cselényi.