Uj hitoktató káplán
Krátka správa o menovaní dr. Alexandra (Sándor) Spesza košickým biskupom za kaetchétu pre košické školy na miesto Jozefa (József) Szoncsó-a, zvoleného za farára pre Kavečany [dnes časť Košíc].