Magócsi Endre c. kanonok, esperes, szepsii plébános
Nekrológ o cirkevnom hodnostárovi, titulárnom kanonikovi, dekanovi a moldavskom farárovi Andrejovi (Endre) Magócsi. Narodil sa roku 1853 v Krompachoch, roku 1878 bol vysvätený. Študoval vo Viedni, od roku 1881-1900 pôsobil v Košiciach ako katechéta a profesor teológie. Od roku 1900 až do smrti pôsobil v Moldave nad Bodvou.