Kinevezések a püspöki aulában
O vymenovaných cirkevných hodnostároch, ktorých vymenoval košický biskup. Ich mená a funkcie (Štefan Hartsár, Ján Figula, dr. Mikuláš Pfeiffer, Barnabáš Tost, Alexander Heszke).