Kozora Endre
Správa o tom, že 13. marca 1913 zomrel v Košiciach kanonik Andrej (Endre) Kozora vo veku 69 rokov. Jeho životopis. Sústrastný telegram podžupana Andreja (Endre) Pukyho. Smútočný oznam kapituly. Informácie o pohrebe.