Konrády plébános lemondása
O zrieknutí sa prepošta-kanonika Ľudovíta (Lajos) Konrádyho košickej fary, keďže sa bude venovať svojej funkcii kanoníka. Súhlas biskupa. Pochvala jeho 9 mesačnej práce v Košiciach.