Hartsár kanonok ezüstmiséje
Správa o 25 ročnom jubileu kňazskej vysviacky pápežského komorníka, kanoníka a diecézneho hlavného školského inšpektora v košickom Dóme, kde v prítomnosti biskupa a za hojnej účasti kléru odslúžil sv. omšu. Ako dar dostal čašu v románskom štýle.