Az egyházmegyéből
Správa o tom, že za rímskokatolíckeho farára do Ražňan menoval košický biskup Štefana (István) Ondercsu. Jozefa (József) Poláka prešovského kaplána dospinoval za kaplána do Košíc a Karola (Károly) Füzesséryho za katechétu-kaplána do Prešova.