Áthelyezések
Správa i personálnych zmenách v košickej diecéze, ktoré previedol košický rímskokatolícky biskup v januári 1907. Kaplána Kolomana(Kálman) Jaczingera zo Sabinova do Zborova, Andreja (Endre) Liktora zo Zborova do Sabinova za katechétu, Juraja (György) Barnu z Hanisky do Sabinova, I. Vargu do Hanušoviec nad Topľou, Jozefa (József) Zaliberu z Brežňan do Hanisky, Jozefa (József) Jankovicsa z Hanušoviec nad Topľou do Ražňan a Štefana (István) Simkovicsa z Košických Olšan do Zlatej Idky.