Egyházmegyei kinevezések
Správa o menovaní kaplánov: Bertalan Benkő z Košíc do Žalobína na miesto administrátora za Jozefa (József) Szemána vysťahovaného farára do Ameriky, Jozef (József) Hvasztu do Parchovian, Štefan (István) Ondercsa do Lastoviec, stamodiaľ Štefana (István) Vargu do Košíc, Daniela (Dániel) Egriho do Sečoviec z Pribeníka a tam Jozefa (József) Vörösa.