Egyházi hirek
Správa o tom, že košický biskup preložil: kaplána Michala (Mihály) Hrehu zo Strážského do Medzilaboriec, Františka (Ferenc) Halmiho z Trebišova do Veľkého Šariša za druhého kaplána, Jozefa (József) Likácsa z Hernádnémeti (HU) do Strážského, Karola (Károly) Grundu z Ruskova do Trhovisťa. O.i. za kaplánov menoval novicov Viliama (Vilmos) Mikó do Vranova nad Topľou a Pavla (Pál) Repcsika do Trebišova.