Zsebráczky Géza bártfai plébános
Mestské zastupiteľstvo v Bardejove na svojom zasadaní zvolili na miesto zosnulého pápažeského preláta A. Korányiho z 3 kandidátov Gejzu Zsebráczkeho. J.Biloveszky mal námietky voči voľbám a žiadal, aby aj gréckokatolíci mohli voliť, ale mešťanosta mu to nedovolil podľa paragrafu 59 a 79 zákona 1886:XXII a podľa štatútu mesta paragrafu 58.