Áthelyezések
Správa o tom, že košický biskup preložil Mikuláša (Miklós) Bodnára zo Sabinova do Hanisky, Jozefa (József) Kenedicha z Hanisky do Sabinova a Melichara (Menyhért) Zellény-ho novokňaza ako druhého katechétu-kaplána do Prešova.