Egyházmegyei hírek
Košický rímskokatolícky biskup oslobodil na jeho vlastnú žiadosť farára Jána (Jánosa) Gureczkého z Pušoviec, na jeho miesto vymenoval Mikuláša (Miklós) Hodobayho, kaplána Jána (János) Miklósiho premiestnil zo Solivaru do Humenného, Františka (Ferenc) Inczingera z Vranova do Solivaru, Imricha (Imre) Vargu z Hanušoviec nad Topľou do Lastoviec a Štefana (István) Ondercsu z Hernádnémeti (HU) do Hanušoviec nad Topľou.