A dómba temesssük Rákoczit : Bubics Zsigmond pásztorleveléből - Bubič, Žigmund, 1821-1907
Citovanie časti pastierskeho listu košického biskupa Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics) ohľadom prevezenia Rákociho pozostatkov do Košíc a ich pochovania v košickom dóme