Uj cimzetes apátok a kassai egyházmegyében
Vymenovanie prepoštstiev a opátstiev, ktoré kráľ udelil kňazom Gejzovi (Géza) Katinszkému, Alojzovi (Alajos) Tomcskóvi, Melicharovi (Menyhért) Brühlovi, a Kolomanovi (Kálman) Hiszemovi pri príležitosti storočného jubilea košickej diecézy.