Pápai kitüntetések
Na návrh košického biskupa Žigmunda (Zsigmonda) Bubicsa k 100. výročiu košickej diecézy boli vymenovaní: Eduard (Ede) Medveczky a Andrej (Endre) Kozora za apoštolských protonotárov, Eduard (Ede) Perleberg za pápežského preláta, biskupský tajomník Štefan (István) Hartsár za pápežského komorníka a profesor teológie Arnold Hoffmann za pápežského dvorného kaplána.