Városi közgyűlés
Referát o zasadaní v Košiciach 30.októbra 1911 na ktorom o.i. bola podaná správa o zvolení Jána (János) Blaskó-a za rímskoaktolíckeho farára do Kostolan [dnes Družstevná pri Hornáde].